Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mircea Basescu afla saptamana viitoare daca instanta il lasa sa plece acasa

Mircea Basescu afla saptamana viitoare daca instanta il lasa sa plece acasa

Autor:

UPDATE: Magistratii au decis sa amane pronuntarea deciziei pentru saptamana viitoare, astfel ca Mircea Basescu va sti abia pe 29 martie daca va fi eliberat conditionat sau nu.

 

Zi decisiva in cazul cererii de eliberare conditionata formulata de catre fratele fostului sef al statului.

frate Mircea Basescu afla saptamana viitoare daca instanta il lasa sa plece acasaTribunalul Constanta judeca miercuri contestatia formulata de catre procurorii anticoruptie la decizia data in prima instanta de Judecatria Medgidia, una favorabila solicitarii apararii legale a lui Mircea Basescu.

Concret, dupa ce judecatorii de la Medgidia s-au declarat de acord ca Mircea Basescu sa paraseasca penitenciarul, in speta sa fie eliberat conditionat, anchetatorii au inaintat o contestatie, la o zi de la decizia magistratilor, adica pe 17 februarie.

Ramane de vazut, asadar, daca judecatorii de la Tribunalul Constanta vor  anunta decizia miercuri – hotararea lor fiind una definitiva, avand in vedere ca si in toamna trecuta Mircea Basescu s-a aflat intr-o situatie similara, cand magistratii instantei amintite admitand apelul procurorilor, motiv pentru care fratele fostului presedinte a ramas in detentie.

Va amintim ca Mircea Basescu executa o pedeapsa de 4 ani, dispusa de instanta pentru acuzatia de trafic de influenta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!