AcasăNewsMircea Basescu a cazut in duba politiei, la plecarea de la Curtea...

Mircea Basescu a cazut in duba politiei, la plecarea de la Curtea de Apel Constanta!

Fratele presedintelui a cazut victima unui incident nedorit, marti, in timp ce se pregatea sa urce in duba politiei, aflata in fata Curtii de Apel Constanta.

Din imaginile surprinse de Romania TV, se vede ca Mircea Basescu s-a impiedicat in timp ce a pasit in masina oamenilor legii, aflata in fata sediului Curtii de Apel. A fost ajutat rapid sa se ridice, de catre unul dintre politistii care il insoteau. Intrebat ce i s-a intamplat si daca se simte bine, acesta a dat de inteles ca nu i s-a facut rau, semn ca a cazut pentru ca a pasit gresit.

Magistratii constanteni vor judeca, marti, cererile inaintate de avocatii lui Mircea Basescu si Marian Capatana privind revocarea masurii arestarii preventive, aparatorii legali ai celor doi contestand decizia Tribunalului Constanta, care au respins solicitarile in cauza. Atat Mircea Basescu, cat si Marian capatana su fost trimis in judecata pe 14 iulie, intr-un dosar in care fratele presedintelui este acuzat de trafic de influenta, in timp ce Capatana este cercetat pentru complicitate de trafic de influenta.

Sursa foto: captura Romania TV

179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger