AcasăNewsMircea Albulescu, mesaj tulburator dupa disparitia lui Sergiu Nicolaescu

Mircea Albulescu, mesaj tulburator dupa disparitia lui Sergiu Nicolaescu

Mircea Albulescu (foto: captura video Antena 2)

Marele actor Mircea Albulescu a aflat cu tristete ca Sergiu Nicolaescu a incetat din viata. Maestrul a transmis un mesaj emotionant, in care a evocat personalitatea regretatului om de film.

Mircea Albulescu, despre disparitia lui Sergiu Nicolaescu (foto: captura video Antena 2)

Albulescu si-a amintit de colaborarea cu Nicolaescu, la cea dintai pelicula regizata de acesta din urma. „Am inceput amandoi primul lui film, „Dacii”. (…) Bunule, Sergiule, ai plecat putin inaintea noastra, a mea, a catorva care mai suntem din echipa ta, te-ai alaturat lui Amza, asteapta cu incredere ca voi veni si eu langa tine. Dumnezeu sa-l ierte. Sa-i pastram o amintire cat se parte de fericita acestui mare om, regizor si actor, care reprezinta un punct de glorie in cinematografia romaneasca”, a Albulescu, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Totodata, venerabilul actor a dezvaluit ca Sergiu Nicolaescu nutrea speranta ca un alt om de film va reusi sa depaseasca realizarile sale. „Sigur va mai fi cineva ca Sergiu Nicolaescu, speranta lui era ca va veni cineva care-l sa-l depaseasca intru gloria artistica”, a spus .

Cunoscutul actor si regizor Sergiu Nicolaescu a murit, la 82 de ani. Internat in urma cu o saptamana la Spitalul Elias din Capitala, cineastul a incetat din viata joi dimineata.

Citeste si: A murit Sergiu Nicolaescu

author avatar
Cristina Stefan
752 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger