AcasăNewsUPDATE: Mircea Albulescu a fost externat. Starea de sanatate a actorului este...

UPDATE: Mircea Albulescu a fost externat. Starea de sanatate a actorului este buna

(foto: b1.ro)

UPDATE: Mircea Albulescu a fost externat, luni, medicii stabilind ca starea lui sanatate este buna, si ca poate merge acasa. Astfel, luni in jurul orei 11:00, dupa ce au fost intocmite toate actele de externare, actorul a putut parasi Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost internat duminica seara.

Actorul Mircea Albulescu a fost dus de urgenta la spital, duminica seara, dupa ce a lesinat in zona Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti.

(foto: B1)

Actorului i s-a facut rau duminica seara, lesinand in zona ASE din Capitala, iar cand a sosit echipajul medical Albulescu avea tensiunea marita. „Diagnosticul pus la spital este status postlipotimic. Este mai bine. Medicii i-au recomandat sa ramana in spital pentru supraveghere medicala”, a declarat managerul Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, profesorul Radu Macovei, citat de realitatea.net.

Medicii au decis sa-l transporte la spitalul Floreasca unde va fi supus unor investigatii medicale, in urma analizelor urmand a se decide daca Mircea Albulescu va fi externat in cursul zilei de luni, sau va mai ramane sub observatie medicala. „Pacientul va fi externat cel mai probabil luni la pranz, nu inainte de a fi supus unor investigatii medicale”, a spus purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca din Capitala, medicul Bogdan Oprita.

Lipotimia reprezinta pierderea de scurta durata a constientei, fiind un mecanism reflex, ca urmare a scaderii oxigenarii cerebrale, rezultatul unor anumite situatii precum petrecerea unui anumit timp in aglomeratie, incaperi aglomerate si neaerisite, dar si in conditii de stres, de suprasolicitare.

Mircea Albulescu a fost prezent, duminica, la o petrecere, alaturi de alti colegi de breasla. Acestia au sarbatorit onomastica omului de afaceri Ion Antonescu.  Actorul Ion Dichiseanu a afirmat ca a discutat cu Mircea Albulescu la petrecere, si parea ca se simte bine: „Nu stiu cand a plecat de la petrecere, dar era bine cand am vorbit cu el”. Maestru al scenei si al filmului romanesc, Mircea Albulescu are 78 de ani.

author avatar
Alina Costache
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger