Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Mioara Roman, victima unor hoti. Era acasa cand s-a intamplat!

Mioara Roman, victima unor hoti. Era acasa cand s-a intamplat!

Autor:

Sotia fostului premier a trecut printr-o experienta pe care s-ar putea sa nu reuseasca sa o uite prea curand.

 

mioara roman 450x423 Mioara Roman, victima unor hoti. Era acasa cand s a intamplat!Aflata locuinta din Capitala, Mioara Roman (77 de ani) s-a trezit, in plina zi, ca ramane fara mai multe bunuri, sustrase de trei indivizi necunoscuti, ajunsi in casa dupa unul dintre ei i s-a adresat, pretinzand ca i-ar putea repara un burlan de la imobil.

Oana Roman a fost cea care a povestit ce a patit mama sa. “Ea mi-a spus ‘au venit niste domni de la RAPPS, sa schimbe un burlan si sunt cu ei aici’. (…) Au inceput sa umble prin casa”, a sustinut Oana Roman, seara trecuta, la Antena 3, tanara sustinand si ca hotii au intrebat-o pe mama ei de bijuterii sau tablouri si ca apoi i-ar fi luat banii de pensie, dupa care s-ar fi asezat la masa, sa mance si sa bea.

Cazul a ajuns in atentia politiei. “Mama a scapat vie si nevatamata ( a trait totusi o trauma psihica greu de uitat) , dar i au luat tot ce au putut gasi prin casa. Iar ea a asistat neputincioasa la un jaf in propria ei casa cu ea de fata!”, a rezumat Oana Roman situatia, de aceasta data pe Facebook.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!