AcasăNewsMioara Mantale si Jean Valvis, scandal cu terenuri la Snagov

Mioara Mantale si Jean Valvis, scandal cu terenuri la Snagov

Consulul Romaniei la Strasbourg si fostul actionar minoritar al clubului Rapid sunt in centrul unui scandal de proportii, cel din urma fiind acuzat ca vrea sa monteze un gard  fix prin stufarisul Lacului Tancabesti.

Vlad Parfene

Cei care ii acuza pe fostul prefect Mioara Mantale si afaceristul Yannis Jean Valvis  sunt fratii Parfene, Ovidiu si Vlad, care au transformat Lacul Tancabesti intr-un club de pescuit sportiv.

Vlad Parfene a realizat o schita meticuloasa, ca sa demonstreze ca malul lacului a fost ocupat in mod abuziv

„In curand, aceasta oaza verde a pescuitului la crap din Romania, si mai mult din Europa, ar putea disparea in urma demersurilor unor latifundiari care, cu incalcarea grava a legii, au intrat in posesia unor terenuri situate in apropierea lacului si in mod abuziv au ocupat zona de protectie sanitara si drumul de acces aferent acesteia”, declara Vlad Parfene.

Decizie bizara

Mioara Mantale este consul general al Romaniei la Strasbourg

Cu toate ca firma detinuta de fratii Parfene este in litigiu cu SC Valvis Holding SA, al carei actionar majoritar este Yannis Jean Valvis, luna trecuta acesta din urma a primit de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Ilfov-Bucureşti un aviz favorabil pentru amplasarea unui gard prin… lac.

Jean Valvis a fost actionar minoritar al clubului Rapid

„Acum, conform documentelor, Valvis are voie sa ridice un gard definitiv pe zona invecinata Lacului Tancabesti si un gard provizoriu, de la Avicola 5 pana dupa Planet, pe drum, pe zona de protectie, si pana chiar la 3-4 metri in apa Lacului Tancabesti 1”, s-a aratat indignat Vlad Parfene.

author avatar
Narcis Voica
2.838 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger