AcasăNewsMinor brasovean, retinut dupa decesul fratelui sau

Minor brasovean, retinut dupa decesul fratelui sau

Inca un caz de o violenta extrema socheaza. De aceasta data este vorba despre o acuzatie grava ce planeaza in dreptul numelui unui adolescent in varsta de doar 17 ani, care a fost retinut, fiind banuit ca si-ar fi omorat fratele mai mare.

Agresiunea a avut loc in cursul diminetii trecute, in locuinta celor doi, situatia pe o strada din Brasov. Lovit de mai multe ori cu cutitul, fratele cel mare nu a supravietuit leziunilor suferite.

In prima parte a zilei de luni, procurorii brasoveni au decis retinerea baiatului in varsta de 17 ani. „Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov au dispus, la data de 05 februarie 2018, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul minor A. E. N., sub aspectul savarsirii infractiunii de omor savarsit asupra unui membru de familie. La data de 05 februarie 2018, ora 10.40, inculpatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a se analiza necesitatea prezentarii lui cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului competent. Din actele dosarului a rezultat faptul ca, in dimineata zilei de 04.02.2018, l-a lovit si l-a injunghiat de nenumarate ori cu un cutit pe fratele sau A. R. M. in domiciliul lor comun din mun. Brasov str. Infratirii nr. 23, jud. Brasov. Cercetarile continua in cauza pentru lamurirea tuturor imprejurarilor de fapt si in vederea stabilirii raspunderii judiciare”, transmite purtatorul de cuvant al Parchetului brasovean, intr-un comunicat de presa.

Inca nu au fost oferite detalii cu privire la motivele care au generat aceasta agresiune.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger