AcasăNewsMinivacantele, puse la index

Minivacantele, puse la index

Ce a mers de 1 mai nu merge si de Rusalii

Bugetarii care visau la inca o minivacanta printr-o punte facuta intre zilele libere legale oferite de Codul Muncii pentru Rusalii si 1 iunie primesc o veste proasta: puntea nu se aproba.

Ce a mers de 1 mai nu merge si de Rusalii

Realitatea este ca 2018 este un an extrem de darnic pentru bugetarii nostri, care s-au bucurat deja de doua mini-concedii prilejuite de sarbatorile pascale si de traditionalul 1 mai. Vacanta suplimentara de vis urma insa sa aiba loc la sfarsitul acestei luni, cand se sarbatoresc Rusaliile iar peste doar trei zile pica si 1 iunie. Iar cum a doua zi de Rusalii, 28 mai, este intr-o luni iar vinerea urmatoare este 1 iunie, bugetarii sperau la o punte de trei zile (de marti pana joi) care sa lipeasca Rusaliile de Ziua Copiilor si sa le aduca, cu ajutorul celor doua week-end-uri incluse, un adevarat concediu: noua zile in cap. Sperantele le-au fost alimentate pana ieri cu zvonuri, dar ministrul de resort, Olguta Vasilescu, le-a naruit cand a decretat ca nici vorba de punte intre urmatoarele doua sarbatori legale. Bugetarii nu vor ramane insa mofluzi din moment ce tot vor avea doua week-end-uri prelungite la finalul acestei luni. In plus, pot sa viseze la urmatoarea sarbatoare legala, 15 august – Adormirea Maicii Domnului. Ziua cade intr-o miercuri iar daca ministrul Muncii da de la ea doua zile, sarbatoarea se poate transforma intr-o minivacanta de cinci zile.

author avatar
Simona Badulescu
473 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bine ca lasa drogati in cort pe plaja in loc sa faca camping igienizat iar pe noi ne inghesuie in 3 cacastori sa facem gratar ca nu cumva sa
    le deranjan domeniile la hoti politici, trebuia un gratar pe oras, miseii in loc sa incurajeze colectarea deseului ne fura libertatea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger