AcasăNewsMinivacanta la mare, inecata in droguri

Minivacanta la mare, inecata in droguri

Inainte, politia te urmarea pentru o juma’ de joint, acu’, la Mamaia, se umbla cu cocaina la subrat, in poseta

Un reportaj difuzat de ProTV de pe plaja de la Mamaia a dat lovitura. Involuntar, duminica seara,  acolo a fost filmata o tanara care pare sa fi tras pe nas ceva droguri.

Inainte politia te urmarea pentru o juma de joint acu la Mamaia se umbla cu cocaina la subrat in poseta

Evenimentul s-a consumat putin dupa ora 19, cand Pro TV difuza, in prime time, traditionalele stiri de pe litoral: distractie, petreceri, ce fac romanii de 1 mai la malul marii.

Marijuana nu mai e la moda

In timpul unei transmisiuni live de pe plaja din Mamaia, din cadrul celui mai important jurnal al zilei, cameramanul Pro TV a mutat camera dinspre reporter, pe plaja, iar in cadru s-a nimerit si un grup de fete. Una dintre ele apare prizand un praf de pe bratul alteia. Apoi, se sterge cu grija la nas. Cam asa cum au vazut prin filme ca se face… „A fost o vacanta de neuitat”, se aude spunand pe fundal reporterul aflat pe plaja.

Viralizare la greu

Pana luni la pranz, filmarea a strans peste un milion de vizualizari. Momentul, postat duminica seara pe Facebook de un telespectator, si distribuit intens pe reteaua de socializare, a disparut din inregistrarea de pe Pro TV Plus. Practic, a fost stearsa intreaga interventie a reporterului de pe plaja din Mamaia. Politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Crimeri Organizate (BCCO), sub coordonarea DIICOT Constanta, s-au autosesizat in cazul tinerelor care au fost filmate in timp ce se drogau pe o plaja din Mamaia. Astfel, ei efectueaza cercetari in vederea identificarii si depistarii lor. Desigur, mai este posibilitatea ca fata cu pricina sa fi facut gesturile respective la “misto”, tocmai pentru ca se stia filmata, dar inca nu avem aceasta certitudine.

Droguri la liber

De altfel, dupa niste declaratii ale unor surse de-ale noastre, cica minivacanta la mare a fost inecata in droguri, ca niciodata. Pana acum se mai gasea, pe ascuns cate un joint sau doua-trei pastile de ecstasy sau de speed, dar acum oferta a fost ultrageneroasa. Se spune ca, in Mamaia, cocaina se gasea la orice colt si pastilele se dadeau la suta de grame. Practic, marijuana era ca sucul la magazine, numai ca aia cu bani multi nici nu se uitau la iarba, preferand sa traga direct pe nas diverse prafuri.

author avatar
Andrei Coman
921 afisari

2 COMENTARII

  1. Și Ioniță, șeful IGPR ce face ? Ca de obicei trebuie să respecte ordinul de la nașu – APUD TOBĂ, să cadă SESIZATELE (a se citi infracţiunile sesizate) ca la Sinteşti cu tâlharii. Mai este puţin şi au trecut cele 6 luni în care Ioniţă trebuia să facă un plan de restructurare al Poliţiei Române dar săracul habar nu are pe ce lume trăieşte. Oricum îl ajută marele chestor Apreotesei Wili – tot finul lui APUD TOBĂ, o altă panaramă care nu ştia decât să râdă ca proasta când era în compania lui Tobă, acesta fiind ţinut de clovn la orice şpriţ.

  2. Și Ioniță, șeful IGPR ce face ? Ca de obicei trebuie să respecte ordinul de la nașu – APUD TOBĂ, să scadă SESIZATELE (a se citi infracţiunile sesizate) ca la Sinteşti cu tâlharii. Mai este puţin şi au trecut cele 6 luni în care Ioniţă trebuia să facă un plan de restructurare al Poliţiei Române dar săracul habar nu are pe ce lume trăieşte. Oricum îl ajută marele chestor Apreotesei Wili – tot finul lui APUD TOBĂ, o altă panaramă care nu ştia decât să râdă ca proasta când era în compania lui Tobă, acesta fiind ţinut de clovn la orice şpriţ.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger