AcasăNewsMinivacanta de 1 mai, la final. Turistii revin in orase. Traficul pe...

Minivacanta de 1 mai, la final. Turistii revin in orase. Traficul pe Autostrada Soarelui, supravegheat din elicopter!

Minivacanta de 1 mai ia sfarsit, si, pentru ca luni trebuie sa se intoarca la serviciu ori la facultate, cei mai multi dintre turistii care au petrecut acest sfarsit de saptamana la malul marii- dar nu numai- revin, in cursul zilei de duminica, in orasele in care locuiesc. Drept urmare, anumite drumuri, dar si autostrazile, vor fi intens circulate!

Drept urmare, angajatii Politiei Romane vor fi la datorie, pentru a se evita atat producerea unor accidente, cat si pentru a se asigura ca nu se produc abateri de genul depasirii vitezei legale sau a altor incalcari ale legislatiei, la final de minivacanta de 1 mai.

Si, avand in vedere ca nu putini au ost cei care au ales statiunile de pe litoral – Mamaia, Costinesti ori Vama Veche- drept destinatie pentru acest sfarsit de saptamana, autostrada care leaga Capitala de Constanta, dat si alte drumuri care leaga aceste doua puncte ale tarii vor fi atent monitorizate.

In acest sens, traficul rutier de pe A2 – Bucuresti Constanta, cunoscuta drept Autostrada Soarelui, va fi supravegheat inclusiv pe cale aeriana, de la bordul unui elicopter apartinand Inspectoratului Genetal al Aviatiei, din cadrul Ministerului de Interne. Mai mult, dupa cum anunta IGPR, „sunt monitorizate în special traseele de deplasare dinspre statiunile turistice catre Capitala si celelalte aglomerari urbane, autostrazile A1, A2 si A3 (tronsonul Bucuresti – Ploiesti) si sectoarele de drum spre punctul de trecere a frontierei catre Bulgaria”.

Cifrele comunicate de catre reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane indica faptul ca duminica se va suplimenta numarul politistilor care actioneaza in strada, astfel ca, pe 3 mai, se vor afla pe teren nu mai putin de 2.000 de politisti de la rutiera si 6.000 de agenti de la ordine publica, a caror prezenta este menita sa ii ajute pe cei dintai.

aursa foto: politiaromana.ro

author avatar
Cristina Stefan
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger