AcasăNewsMinistrul Transporturilor, nemultumit de ce a vazut cand a mers in control...

Ministrul Transporturilor, nemultumit de ce a vazut cand a mers in control la Aeroportul Otopeni

Decis sa vada cu ochii sai daca se dovedesc adevarate chestiunile care au ajuns la urechile sale – in speta nemultumirile despre care spune ca a aflat de la pasagerii ajunsi pe Aeroportul International – ministrul Transporturilor a mers personal la Otopeni.

Nu a anuntat dinainte ce are de gand sa faca, dis de dimineata, ci doar dupa ce a vazut cum stau lucrurile. Razvan Cuc s-a aratat nemultumit de faptul ca a gasit scari rulante nefunctionale – un impediment real pentru pasagerii cu bagaje – si bai murdare.

Ministrul a postat pe o retea de socializare si cateva fotografii  care sa sustina spusele sale. Si lasa sa se inteleaga ca asteapta acum sa vada daca se iau masuri la nivelul conducerii aeroportului.

Iata mesajul pe care l-a postat Razvan Cuc pe Facebook:

„La unitatile din subordinea Ministerului Transporturilor doar bunii manageri pot sa fie directori!

Am efectuat in aceasta dimineata o vizita inopinata in principala poarta de intrare a Romaniei si anume Aeroportul International Henri Coanda – Otopeni.
Am primit numeroase sesizari din partea pasagerilor nemultumiti de ceea ce vad in acest aeroport.
La fata locului am gasit o mizerie de nedescris in toalete, ziduri rupte, igrasie.
Problema scarilor rulante este asa cum mi-au semnalat-o romanii. Scarile rulante care ar trebui sa deserveasca pasagerii cu dizabilitati nu functionau, lifturile, la fel.

Zilnic, prin acest aeroport trec zeci de mii de pasageri care se lovesc de aceste lucruri.
La plecari nu exista niciun scaun. Pasagerii sunt nevoiti sa stea pe marginea scarilor si pe pervazul geamurilor.
Mizeria si delasarea pe care le-am gasit aici arata un management defectuos. Arata lipsa unui bun gospodar care sa conduca aceasta companie.
Lipsa investitiilor este vizibila, desi ar putea sa existe investitii pentru ca aceasta companie are buget generos.
Ma declar total nemultumit de acest management al companiei si cu siguranta romanii merita un altfel de management.
Vizitele mele la unitatile MT vor continua! Cine nu intelege ca romanii trebuie respectati, mai bine se duce acasa!”

sursa foto: Facebook/Razvan Cuc

426 afisari

3 COMENTARII

  1. Confirm mizeria din aeroport! A ajuns ca o halta de tren, prea multe baruri, cafenele, cantine, raportat la
    spatiu, miros de prajeala peste tot, preturi nesimtite, toalete vechi si murdare, o inghesuiala infernala.

    Mai trebuie un terminal, dar repede.

  2. Nimic nou la comunisti. In anii 1980 , un idiot pe nume Dascalescu, premierul guvernului comunist plin de loaaze , ca acum , a venit la ,,puternicul detasament muncitoresc” de la Uzinele de tevi ,,Rpublica” pe care comnistii se pisau cand vroiau , ca acum , vine ca un tigru de hartie si , in impecabila camasa de poplin , scoate o batista imaculata si sterge o placa de sticla din care era construita hala de pe timpul ,,exploatatorului ” Malaxa in 1938. Sa fie clar , comunistii nu facusera nimic acestei hale. Bineinteles , batista era murdara de unsoare , soarele neputand patrunde in interiorul halei. La fel si tiganul asta de Cuc si alta pasare de Giurgiu, baiatul care ii facea cafele lui Badalau , la fel ca Manda lui Dragnea. Adica nu stia el situatia deplorabila a aeroportului international ,,Otopeni” ? Si in aceasta ,,sonda ” consta nerealizarile Ministerului Transporturilor ? Ciuma rosie a fost si este aceiasi minciuna si instrument de a distruge popoare. Nu uitati romani, cu totii la referendum . Comunistii trebuie sa o ia in bot cu prcizie, cu toate ca rusii poate sa masluiasca algerile.

  3. Nimic nou la comunisti. In anii 1980 , un idiot pe nume Dascalescu, premierul guvernului comunist plin de loaaze , ca acum , a venit la ,,puternicul detasament muncitoresc” de la Uzinele de tevi ,,Rpublica” pe care comnistii se pisau cand vroiau , ca acum , vine ca un tigru de hartie si , in impecabila camasa de poplin , scoate o batista imaculata si sterge o placa de sticla din care era construita hala de pe timpul ,,exploatatorului ” Malaxa in 1938. Sa fie clar , comunistii nu facusera nimic acestei hale. Bineinteles , batista era murdara de unsoare , soarele neputand patrunde in interiorul halei. La fel si tiganul asta de Cuc si alta pasare de Giurgiu, baiatul care ii facea cafele lui Badalau , la fel ca Manda lui Dragnea. Adica nu stia el situatia deplorabila a aeroportului international ,,Otopeni” ? Si in aceasta ,,sonda ” consta nerealizarile Ministerului Transporturilor ? Ciuma rosie a fost si este aceiasi minciuna si instrument de a distruge popoare. Nu uitati romani, cu totii la referendum . Comunistii trebuie sa o ia in bot cu prcizie, cu toate ca rusii poate sa masluiasca algerile. Cenzura acestui ziar comunist nu imi publica comentariul pe motiv, si scrie in limba engleza , ca romanii sa nu inteleaga , ca am mai scris asa ceva identic. Ciuma rosie isi face de cap. Toata lumea la referendum.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger