Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Transporturilor, in inspectie pe santiere. Cu ochii pe A3 si Magistrala 5 de metrou

Ministrul Transporturilor, in inspectie pe santiere. Cu ochii pe A3 si Magistrala 5 de metrou

Autor:

Oficialul guvernamental a ales deloc intamplator o zi de sambata pentru a merge sa vada cum s-au mobilizat muncitorii care lucrau la doua proiecte pe care romanii se asteapta sa le vada cat mai curand date in folosinta.

 

vizita 248x300 Ministrul Transporturilor, in inspectie pe santiere. Cu ochii pe A3 si Magistrala 5 de metrouIn prima faza, s-a aflat ca Lucian Sova s-a oprit pe santierele Magistralei 5 de metrou Raul Doamnei – Eroilor. “Contez pe constructor ca va depune toate eforturile pentru a accelera la maximum ritmul de lucru”, le-a transmis personal Lucian Sova, din cate reiese dintr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook a Ministerului Transporturilor.

Stadiul finisajelor statiilor de pe M5

Totodata, locuitorii Capitalei afla, cu acest prilej, cat mai e de lucru pana ca statiile de pe magistrala in cauza sa fie gata. Mai exact ca lucrarile de finisaje la statiile Favorit si Orizont sunt aproape gata – mai exact sunt efectuate 98%, in timp ce “la statia Raul Doamnei, lucrarile de structura sunt gata in proportie de peste 90%, iar finisajele, 15%. La Romancierilor, finisajele sunt facute in proportie de 90%. La statia Parc Drumul Taberei, unde sunt 5 cai de acces la metrou si doua la peroanele de tramvai, 63% din finisaje sunt realizate”, conform aceleiasi surse.

Oprire neanuntata pe A3

vizita 2 350x263 Ministrul Transporturilor, in inspectie pe santiere. Cu ochii pe A3 si Magistrala 5 de metrou

Ministrul s-ar fi asteptat sa nu fie atata liniste pe santierul respectiv

Tot deunazi, seful de la Ministerul Transporturilor a facut o vizita surpriza si pe Autostrada A3, la intrarea in Capitala. Ce a gasit acolo n-a fost tocmai pe placul sau, din cate reiese din concluzia postate pa aceeasi pagina de socializare, unde se mentioneaza ca “ministrul Transporturilor Lucian Sova a constat o mobilizare extrem de slaba a constructorului, desi vremea este foarte buna pentru lucrari”. Drept urmare, oficialul guvernamental il asteapta pe antreprenor, saptamana viitoare, la minister, iar de la conducerii CNAIR cere “sa monitorizeze mult mai atent proiectul”.

sursa foto: Facebook/Ministerul Transporturilor    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!