Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Transporturilor anunta o schimbare si la varful CFR Infrastructura

Ministrul Transporturilor anunta o schimbare si la varful CFR Infrastructura

Autor:

La doar o zi de cand dispusese inlocuirea din functie e doi oficiali cu functii de conducere, printre ei si pe seful Garii de Nord, ministrul Transporturilor a decis sa mai faca o schimbar, de aceasta data la CFR Infrastructura.

 

stroe 350x184 Ministrul Transporturilor anunta o schimbare si la varful CFR InfrastructuraVizat de recenta decizie este directorul general interimar al CFR Infrastructura, Marius Chiper, aflat in aceasta functie de mai bine de doi ani.

Hotararea schimbarii lui Chiper a fost luata de Felix Stroe chiar in cursul acestei dimineti, dupa ce, din cate se anunta din directia Ministerului Transporturilor, noul ministru a facut o analiza, din care “a reiesit proasta administrare si gestionare a retelei de cale ferata, a intarzierilor nejustificate si neanuntate la timp calatorilor, dar si a situatiei din cadrul CFR Infrastructura”.

Din comunicatul institutiei a carei sefie a preluat-o de doar cateva saptamani social-democratul Stroe reiese si ce anume ar vrea noul oficial de la MT sa se intample cu CFR-ul. “Calea ferata trebuie revitalizata. Nu tolerez intarzierile nejustificate, proasta gestionare a infrastructurii CFR si lipsa de respect fata de calatori. Decizia schimbarii conducerii CFR Infrastructura vreau sa fie un prim semnal ca lucrurile nu mai pot continua in aceasta maniera. Functionarii sunt in slujba cetatenilor si nu invers, acesta este un crez la care nu voi renunta. CFR era considerata, pe vremuri, a doua armata a tarii si as vrea sa ii readuc faima de odinioara”, transmite ministrul Transporturilor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!