AcasăNewsMinistrul Toader, la Guvern. Detalii despre discutiile cu premierul Dancila

Ministrul Toader, la Guvern. Detalii despre discutiile cu premierul Dancila

Tudorel Toader a fost fata in fata cu sefa Executivului, luni dimineata. Dupa ce a discutat cu Viorica Dancila, ministrul a facut cateva precizari cu privire la tema care l-a adus la sediul Guvernului.

„Am informat-o despre ceea ce s-a discutat la recent incheiata reuniune (a Consiliului Justitie Afaceri Interne-n.n), dar mai important ce ma interesa si ce trebuia sa fac, impreuna cu doamna premier, sa pregatim masurile pe care trebuie sa le luam, pe care trebuie sa le comunicam in vederea exercitarii presedintiei Consiliului JAI”, a anuntat Tudorel Toader.

Avand in vedere faptul ca intalnirea Dancila-Toader are loc in contextul in care in spatiul public s-a speculat intens varianta ca Executivul ar pregati o ordonanta pe tema amnistiei si gratierei, primind o intrebare in aceasta privinta, ministrul Justitiei a rapuns scurt: „sa nu vorbim despre situatii ipotetice, n-avem asa ceva in Ministerul Justitiei – nici in dezbatere, nici in avizare”.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
185 afisari

2 COMENTARII

  1. Ai mai gratiat ca boul. Iata cateva cazuri Un batran a fost furat prin metoda accidentul recidivist eliberat de matale, un bătrân injunghiat de un recidivist eliberat de matale, un recidivist eliberat de matale circula fara permis accidentand 5 masini fuge alergand toata politia. Fă-le pușcării spatioase, nu gratia decat daca comisia de eliberare considera-reeducarea pt eliberare daca nu sa mai stea sa faca cosuri de rufe ceva.

  2. De când ar anula guvernul hotărârile judecătorești ,ca să dea amnistie și grațiere ,așa cum propunea și fostul ministru Florin Iordache ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger