Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Toader: Giuliani este si el un om pana la urma, din Statele Unite

Ministrul Toader: Giuliani este si el un om pana la urma, din Statele Unite

Autor:

Oficialul guvernamental alege sa nu faca referiri publice cu privire la  unul  dintre cele mai comentate subiecte ale ultimelor zile – scrisoarea venita de dincolo de Ocean, mai exact de la Rudolph Giuliani, fost primar al New York-ului, actualmente avocat.

 

ministru 2 Ministrul Toader: Giuliani este si el un om pana la urma, din Statele UniteLa intrebarea primita joi de la un reprezentant al presei – “cum comentati declaratia lui Giuliani, care spune ca a primit bani pentru a trimite scrisoarea lui Iohannis?”- raspunsul lui Tudorel Toader a fost destul de scurt. “Sunt atatia care cred ca le stiu pe toate si care isi dau cu parerea cu privire la toate (…) Giuliani este si el un om pana la urma, din Statele Unite”, a replicat ministrul Toader.


4 comentarii to Ministrul Toader: Giuliani este si el un om pana la urma, din Statele Unite

 1. ??????

  Ași zice că ministru de la justiție are criterii obiective pentru aceleași spețe, indiferent de cetățenia persoanelor la care se referă spețele discutate ?

 2. ??????

  Ce opinați că ar fi înțeles ministrul de la justiție din răspunsul pe care l-a formulat ?

 3. ??????

  Ați zice că dom’ “Guguliță” de la Ministerul Justiției, după ce reuși să o mute pe Luluța în altă “fooncție” îl găsi “vinovat” și pe Lazăr “Bârzoi”, probabil de rolul secundar pe care Vasile Alecsandri i la acordat, încercând să scrie și vreo continuare la Chirițe și rescrieri pe la legile justiției, pentru ca și “Guguliță” fie personaj pricipal, pentru a fi observat mai bine și rolul personajelor secundare din scrierile lui Vasile Alecsandri ?

 4. ??????

  Ați zice că ministrul de la justiție “a intrat în pilelea personajului” sau că “personajul a intrat în pielea ministrului de la justiție”, probabi cu “perseverențe” de “actor politic”, și dumnealui ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!