AcasăNewsMinistrul Sanatatii reactioneaza la campania antivaccinuri: modalitati iresponsabile de dezinformare cu consecinte...

Ministrul Sanatatii reactioneaza la campania antivaccinuri: modalitati iresponsabile de dezinformare cu consecinte grave

Cum s-a aflat ca in spatiul public – si aici e vorba nu doar de mesaje pe retele de socializare, ci si de pliante impartite dupa o metoda mai clasica, adica in cutiile postale – a aparut recent o veritabila campanie antivaccinare, Ministerul Sanatatii a reactionat.

In sensul in care a transmis ca „se delimiteaza ferm de campania de dezinformare si manipulare referitoare la ineficienta si riscurile vaccinarii, aparuta in spatiul public, pe retelele de socializare sau prin materiale tiparite, distribuite in zone aglomerate sau in cutiile postale”.

foto: Facebook/Podasca Gabriela-Maria

La randul sau, Sorina Pintea a declarat urmatoarele: „condamn gestul iresponsabil al celor care recurg la astfel de modalitati  iresponsabile de dezinformare, cu consecinte grave pentru sanatatea populatiei. Am insa, convingerea ca populatia nu poate fi pacalita cu astfel de tertipuri si voi continua sa fac tot ce imi sta in putere pentru ca parintii sa fie informati corect  astfel incat sa ia cea mai buna decizie, de a-si vaccina copiii si de a le asigura astfel o viata sanatoasa. Vom face demersurile legale necesare pentru ca cei reponsabili sa raspunda pentru faptele lor, ce pun in pericol sanatatea publica”.

author avatar
Andrei Coman
222 afisari

2 COMENTARII

  1. Dacă sursele puse la sfîrșit au legătură cu ce scrie, 3 din 5 sînt guvernamentale americane; cum va trage la răspundere ministereasa guvernul american?
    Aș fi curios ce date are ministerul că „imunizarea prin vaccinare” aduce vreun beneficiu în afară de „numărul îmbolnăvirilor a scăzut”, frază scoasă din pălărie.

  2. Oamenii tre sa inteleaga ca vaccinul e un pas inainte umanitatii si nu moartea ei. Fiece mama raspunde de plodul ei eu vreau sa spun ca boli precum diabetul, turbeculoza, febra tifoida, malarie, titanus, holera, gripa, hepatita, rujeola etc au fost eradicate sau stapanite datorita vaccinului ?…Bolile le face dracu, Dumnezeu se foloseste de el in mantuirea noastra-sa folosesc o parafraza la pr. Arsenie Papacioc, deci vaccinul e dumnezeiesc sa inteleaga si sectantii. Astfel de mesaje trebuiesc incadrate la terorism biologic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger