Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Sanatatii: raportul controlului de la Universitar va fi trimis la Parchet

Ministrul Sanatatii: raportul controlului de la Universitar va fi trimis la Parchet

Autor:

Dupa ce o echipa de control de la Ministerul Sanatatii, dar si altele de la CNAS si Directia de Sanatate Publica Bucuresti au avut in atentie Spitalul Universitar din Capitala, unitatea medicala unde, dupa cum se stie deja, doi asistenti medicali au fost in greva foamei, in august, ministrul a anuntat ca aspectele constatate pe durata acestor verificari vor ajunge in atentia Parchetului.

 

pintea ministrul sanatatii Ministrul Sanatatii: raportul controlului de la Universitar va fi trimis la Parchet“N-au fost efectuate procedurile de dezinfectie asa cum trebuie, in ambulatoriul de specialitate, fapt pentru care unitatea a fost santionata in timpul controlului. Apoi, am constatat de asemenea ca s-ar putea sa existe niste probleme de natura penala, la modul in care s-au facut achizitiile din fondurile Ministerului Sanatatii”, a anuntat vineri Sorina Pintea. Pentru lamurirea situatiei, s-a decis sesizarea procurorilor. Astfel ca, odata finalizat, “intregul raport al acestui control va fi trimis la Parchet”, din cate a mai punctat sefa Ministerului Sanatatii.

Amintim ca recent s-a aflat ca o asistenta medicala din randul celor doi angajati care au protestat facand greva pentru a atrage atentia asupra unor aspecte ce tin de spitalul respectiv a fost concediata, pe motiv ca ar fi lipsit nemotivat de la munca.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!