AcasăNewsMinistrul Sanatatii, prima referire la "cazul liftierei" de la spital

Ministrul Sanatatii, prima referire la „cazul liftierei” de la spital

Prima masura luata de Sorina Pintea in cazul copilului mort in spitalul Sanador a fost sa trimit DSP-ul. Adica sa cerceteze daca in spital e curat

Episodul relatat de un barbat revoltat sa auda cu urechile sale ca o liftiera ar fi cerut din darurile aduse pentru copiii bolnavi de cancer internati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova a ajuns si in atentia ministrului Sanatatii.

Sorina Pintea a lasat sa se inteleaga ca nu i se pare „normal” un astfel de gest. Si ca managementul unitatii medicale e cel in masura sa ia masuri, fara, insa, sa spuna care ar fi acestea. „Exista conducerea spitalului care trebuia sa ia aceste masuri”, a declarat Sorina Pintea, in prima parte a zilei de marti.

De altfel, barbatul scria in postarea de pe Facebook faptul ca spera ca povestea in cauza sa nu ramana fara urmari – de la nivelul conducerii spitalului si, respectiv, al Ministerului Sanatatii. Deja mai-marii unitatii medicale au anuntat ca fac o ancheta interna in acest caz ajuns in atentia opiniei publice dupa ce Victor Mihaescu a povestit, pe o retea de socializare, ca o liftiera ar fi pretins o punca din cele cu daruri aduse copiilor aflati la Oncologire. Barbatul a mers luni, alaturi de colegi, cu pungi cu cadouri pentru micii pacienti internati la sectia aflata la etajul 9 al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Iata postarea:

author avatar
Cristina Stefan
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger