Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Sanatatii, prima referire la “cazul liftierei” de la spital

Ministrul Sanatatii, prima referire la “cazul liftierei” de la spital

Autor:

Episodul relatat de un barbat revoltat sa auda cu urechile sale ca o liftiera ar fi cerut din darurile aduse pentru copiii bolnavi de cancer internati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova a ajuns si in atentia ministrului Sanatatii.

 

ministru Ministrul Sanatatii, prima referire la cazul liftierei de la spitalSorina Pintea a lasat sa se inteleaga ca nu i se pare “normal” un astfel de gest. Si ca managementul unitatii medicale e cel in masura sa ia masuri, fara, insa, sa spuna care ar fi acestea. “Exista conducerea spitalului care trebuia sa ia aceste masuri”, a declarat Sorina Pintea, in prima parte a zilei de marti.

De altfel, barbatul scria in postarea de pe Facebook faptul ca spera ca povestea in cauza sa nu ramana fara urmari – de la nivelul conducerii spitalului si, respectiv, al Ministerului Sanatatii. Deja mai-marii unitatii medicale au anuntat ca fac o ancheta interna in acest caz ajuns in atentia opiniei publice dupa ce Victor Mihaescu a povestit, pe o retea de socializare, ca o liftiera ar fi pretins o punca din cele cu daruri aduse copiilor aflati la Oncologire. Barbatul a mers luni, alaturi de colegi, cu pungi cu cadouri pentru micii pacienti internati la sectia aflata la etajul 9 al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Iata postarea:    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!