Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Sanatatii, mentiuni despre operatia lui Florin Busuioc: “A fost un infarct masiv”

Ministrul Sanatatii, mentiuni despre operatia lui Florin Busuioc: “A fost un infarct masiv”

Autor:

Florin Busuioc a avut nevoie urgent de o operatie de montare a unui stent, urmare a unui infarct suferit seara trecuta. Ulterior, s-a vehiculat varianta ca actorul ar fi fost operat de un medic rezident, la spitalul din Craiova, aspect negat, insa, de catre ministrul Sanatatii.

 

pintea ministrul sanatatii 720x433 Ministrul Sanatatii, mentiuni despre operatia lui Florin Busuioc: A fost un infarct masiv“Pacientul a beneficiat de interventia medicilor in momentul in care a fost nevoie, la timp, practic a fost resuscitat de echipele SMURD, transportat la UPU (…) mentionez ca a fost un infarct masiv”, a sustinut Sorina Pintea, intr-o interventie telefonica la Antena3. Au fost trei medici prezenti la operatia de montare a stentului, realizata de un medic primar, din cate a subliniat oficialul guvernamental. “Medicul rezistent anul 5 despre care se spune ca a facut interventia a asistat la aceasta procedura”, a tinut sa mentioneze ministrul.

Totodata, Pintea a sustinut ca “Florin Busuioc a avut parte de cele mai bune ingrijiri si are in continuare parte de cele mai bune ingrijiri la spitalul din Craiova”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!