Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Sanatatii, inca o vizita neanuntata intr-un spital din tara. Ce a gasit la Cluj

Ministrul Sanatatii, inca o vizita neanuntata intr-un spital din tara. Ce a gasit la Cluj

Autor:

La fel cum a inceput sa faca inca de saptamanile trecute, Sorina Pintea a continuat sa mearga -fara sa anunte -la un spital din tara, sa vada cum stau lucrurile la fata locului.

 

pintea spital cluj 375x500 Ministrul Sanatatii, inca o vizita neanuntata intr un spital din tara. Ce a gasit la ClujDe aceasta data, la sfarsit de saptamana, si anume sambata seara, oficialul guvernamental a luat calea Clujului, oprindu-se la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Mai exact la Unitatea de Primiri Urgente si la Sectia de ortopedie a unitatii medicale din orasul al carui primar este liberalul Emil Boc.

spital cluj 375x500 Ministrul Sanatatii, inca o vizita neanuntata intr un spital din tara. Ce a gasit la ClujMinistrul a comunicat pe o retea de socializare ce a gasit la spital. Iar concluziile – insotite de fotografii – nu sunt tocmai optimiste. “Din pacate, am vazut ca in sectia de ortopedie nu se poate opera in weekend, iar cazurile care necesita interventii chirurgicale sunt transferate in alte spitale. De asemenea, imaginea pe care pacientii o vad cand intra in acest spital este dezolanta, lipsa de organizare si mizeria din curtea spitalului nu e o carte de vizita demna sa dea incredere celor care vin aici pentru a-si rezolva o problema medicala”, noteaza, intre altele, Sorina Pintea, pe Facebook.

Oficialul din fruntea Ministerului Sanatatii sustine ca institutia pe care o conduce finanteaza, in 2019, “achizitia de aparatura medicala solicitata de SCJU Cluj, insa acest lucru nu este suficient pentru ca pacientii sa beneficieze de un act medical de calitate acordat in conditii de siguranta”, ministrul sustinand ca sunt necesare “fonduri care sa asigure conditiile desfasurarii actului medical, iar acestea trebuie finantate de catre Consiliul Judetean, care este proprietarul cladirii in care functioneaza spitalul”.

sursa foto: Facebook/Sorina Pintea    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!