AcasăNewsMinistrul Sanatatii confirma: a dat declaratii la DIICOT, ca martor

Ministrul Sanatatii confirma: a dat declaratii la DIICOT, ca martor

Oficialul guvernamental a confirmat informatia care, pana in cursul dupa-amiezii de vineri, se raspandise pe surse. Si anume ca s-a prezentat la DIICOT.

Florian Bodog a dat ochii cu procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitatea Organizata, ca martor in dosarul deschis la DIICOT in cazul cunoscutului medic Mihai Lucan.

Ministrul Sanatatii a explicat, intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook, in ce anume a constat prezenta sa, joi, la DIICOT. „In calitate de ministru al Sanatatii, am colaborat institutional cu magistratii DIICOT inca din faza cercetarii deschise impotriva prof. Mihai Lucan. In cursul zilei de ieri, am dat declaratii complete, in calitate de martor, in acest dosar. Ca de fiecare data, am raspuns favorabil demersurilor justitiei si voi continua sa fac acelasi lucru ori de cate ori sunt solicitat, ca ministru dar si ca cetatean. Deoarece exista o ancheta in curs am datoria si responsabilitatea unui comportament discret, prudent si rezervat. Voi sprijini pe cai institutionale, in masura competentelor de care dispun, aflarea adevarului in acest caz, ca si in celelalte dosare din Sanatate”, sustine Bodog in postarea respectiva.

sursa foto: Facebook/Florian Bodog

128 afisari

1 COMENTARIU

  1. -Oportunitate foarte serioasă!
    Lucrezi în timpul liber!
    Te ajutăm pas cu pas!
    Câștiguri foarte motivante! Operator PC tetalii la pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger