Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Pop: “Nu sunt in Guvernul Romaniei pe persoana fizica”

Ministrul Pop: “Nu sunt in Guvernul Romaniei pe persoana fizica”

Autor:

In conditiile in care se speculeaza din ce in ce mai mult faptul ca s-ar putea sa nu mai faca parte din viitoarea formula guvernamentala, si ca locul sau din fruntea Ministerului Educatiei ar putea sa fie ocupat de Ecaterina Andronescu, fost ministru al Invatamantului, Liviu Pop da de inteles ca se asteapta la orice.

 

ministru 1 200x300 Ministrul Pop: Nu sunt in Guvernul Romaniei pe persoana fizicaSi spune, textual, ca n-are emotii cu privire a o eventuala schimbare. “Cex-ul va decide lucrul acesta. Nu sunt in Guvernul Romaniei pe persoana fizica. Am venit politic, voi pleca politic, atunci cand CEX-ul va decide. Nu am nicio emotie din punctul acesta de vedere. Important este ca programul de guvernare sa continue pe zona de Educatie”, suna explicatia pe care actualul ministru a dat-o, in prima parte a zilei de joi.

Si daca tot a venit vorba despre programul de guvernare, Liviu Pop i-a facut o caracterizare ce nu mai lasa loc de comentarii: “avem un program de guvernare foarte bun. Sunt convins ca poate fi imbunatatit!”.

sursa foto: facebook.com/Pop.Liviu.Marian    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!