Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Muncii, despre Legea pensiilor: facem simulari pe trei formule de calcul

Ministrul Muncii, despre Legea pensiilor: facem simulari pe trei formule de calcul

Autor:

Ministrul Muncii vine cu noi mentiuni despre Legea pensiilor, de aceasta data pe fondul discutiilor avute, luni, cu reprezentanti ai pensionarilor.

 

olguta vasilescu 350x197 Ministrul Muncii, despre Legea pensiilor: facem simulari pe trei formule de calculIn acest sens, oficialul Executivului a anuntat ca le-a propus organizatiilor de pensionari sa desemneze patru reprezentanti care sa consulte proiectul de lege, pana sa ajunga in atentia alesilor neamului. “Sa lucreze, pana la urma la aceasta lege, care ii priveste, este legea lor si consideram util sa fie primii care vad aceasta lege, inainte de a fi introdusa in Parlament”, a detaliat Lia Olguta Vasilescu.

Legea in cauza e, la momentul de fata, in faza simularilor, din cate a mai subliniat ministrul social-democrat. “Proiectul de lege este finalizat (…) inca din luna octombrie, dar facem simulari pe trei formule de calcul ca sa vedem, pana la urma, care este cea mai avantajoasa. Le-am promis pensionarilor ca maxim cat poate sa dea bugetul de stat pentru aceasta Lege a Pensiilor vom face”, a sustinut Vasilescu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!