AcasăNewsMinistrul Mediului, Laszlo Borbely, a demisionat!

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a demisionat!

UPDATE. Premierul Mihai Razvan Ungureanu a confirmat ca Laszlo Borbely i-a inaintat, la finalul discutiei de la Guvern, demisia din postul de ministru al Mediului si a anuntat ca va prelua portofoliul acestui minister pana la numirea unui inlocuitor.

Laszlo Borbely a incheiat discutia cu premierul Mihai Razvan Ungureanu, dupa aproximativ doua ore, si i-a inmanat acestuia demisia din postul de ministru al Mediului, in urma acuzatiilor DNA, au declarat surse din UDMR.

Intalnirea s-a incheiat la ora 12.10, dupa aproximativ doua ore de la sosirea ministrului la sediul Guvernului.Pana la aceasta ora, reprezentantii Executivului nu au comentat. Surse oficiale au declarat anterior ca Laszlo Borbely i-a spus premierului Mihai Razvan Ungureanu ca este pregatit sa demisioneze din postul de ministru al Mediului in urma acuzatiilor DNA, daca aceasta este solicitarea Guvernului, la acea ora discutia fiind inca in derulare.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a ajuns joi dimineata la sediul Guvernului, pentru a discuta cu premierul Mihai Razvan Ungureanu despre acuzatiile DNA.

author avatar
Ciprian Purice
335 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger