AcasăNewsMinistrul Laszlo Borbely, cercetat de DNA pentru trafic de influenta

Ministrul Laszlo Borbely, cercetat de DNA pentru trafic de influenta

DNA a sesizat procurorul general sa solicite Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii de urmarire penale fata de Borbely Laszlo, deputat si ministru al Mediului, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si fals in declaratiile de avere, în forma continuata.

„Directia Nationala Anticoruptie a sesizat Procurorul General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a solicita Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii necesare urmarii penale fata de Borbely Laszlo, deputat in Parlamentul Romaniei si ministru al Mediului si Padurilor, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si infractiunea de fals in declaratiile de avere, in forma continuata”, se arata intr-un comunicat de presa de miercuri al DNA.

Solicitarea a fost facuta in conformitate cu dispozitiile articolului 109 alineatul 2 din Constitutie, articolului 12 si articolului 19 din Legea 115/1999 republicata privind responsabilitatea ministeriala, precum si ale deciziilor Curtii Constitutionale nr. 665/5.07.2007 si nr. 270/10.03.2008, a precizat DNA.

author avatar
National
153 afisari

2 COMENTARII

  1. Da acum in cerceteaza pentru trafic de traficare, cand a zis ca nu da aviziu pentru gazele de sist, daca afecteaza mediu. Si brusc dupa declaratia asta sa trezit iar DNA dupa un an….. :). Nu bate la ochi sigur…. Domnule Tache pe cand dezvaluirile cu spaga de 1 mil de euro? Se pare ca ziarul nu acesta nu mai vrea sa va bage in semana articolele. Sa ne anuntati ziarul in care veti scrie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger