AcasăNewsMinistrul Justitiei subliniaza: Concluzia sa, nu exclusiv pe baza raportului IJ

Ministrul Justitiei subliniaza: Concluzia sa, nu exclusiv pe baza raportului IJ

Contestat in strada, ministrul Justitiei este sustinut online

Facand referire la raportul Inspectiei Judiciare, pe marginea controlului facut in vara la DNA si declarandu-se „nedumerit pentru componenta comisiei de 6”, pentru ca, de regula, comisiile sunt impare, astfel incat sa poata exista o majoritate, ministrul Justitiei a pus accent pe un aspect in privinta acestei evaluari.

In primul rand, a adus in discutie faptul ca raportul are „peste 500 de pagini”. „Astazi am primit (…) de la vicepresedintele CSM-ului (…) o sinteza a raportului, structurata pe un numar de 18 pagini, daca nu gresesc. Aceasta sinteza cuprindea – constatari, sugestii, propuneri”, a punctat Toader.

Ministrul a adaugat ca a cerut aceasta evaluare de 10 ani nu se mai facuse un control managerial la DNA, „ceea ce este nefiresc”. „Pozitia mea, concluzia mea pe care o voi comunica, sigur, public este sau va fi luata (…) pe baza analizei, evaluarii coroborate a tuturor starilor, imprejurarilor, adica nu exclusiv pe baza acestui raport (…) raportul acesta eu l-am solicitat, concluzia raportului eu o voi formula, indiferent ceea ce pe lantul decizional de va petrece”.

72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger