Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Justitiei raspunde: nu se pune problema rescrierii proiectului

Ministrul Justitiei raspunde: nu se pune problema rescrierii proiectului

Autor:

Pe fondul avizului (consultativ) negativ primit dinspre CSM, dar si a recentei reactii din directia presedintelui, cum ca proiectul menit a aduce schimbari Legilor justitiei ar trebui regandit, ministrul Toader a anuntat ce pasi va parcurge demersul respectiv.

 

ministru1 350x214 Ministrul Justitiei raspunde: nu se pune problema rescrierii proiectuluiMentionand, printre altele, ca s-ar fi asteptat sa primeasca de la Consiliul Superior al Magistraturii “avize punctuale” si nu unul “in bloc”, adica pe intregul pachet de schimbari propuse pentru Legile justitiei, Tudorel Toader a spus cat se poate de clar ca “nu se pune problema rescrierii proiectului, pentru ca are foarte multe, multe solutii venite de la CSM”.

“Textele de lege nu se negociaza. (…) Proiectul de lege isi va urma, cu anumite modificari, parcursul de legiferare”, a subliniat Tudorel Toader, de la Iasi, dupa ce a participat la deschiderea anului universitar la unitatea de invatamant al carei rector -suspendat pe durata mandatului ministerial – este.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!