AcasăNewsCand intentioneaza ministrul Justitiei ii sa raspunda procurorului general

Cand intentioneaza ministrul Justitiei ii sa raspunda procurorului general

Oficialul guvernamental reactioneaza dupa spusele procurorului aflat in fruntea Ministerului Public, anuntand ca va da replica, doar ca nu in aceasta prima zi a saptamanii, cand s-a adresat presei Augustin Lazar, ci marti.

„In cursul zilei de marti, 28 august 2018, voi sustine o conferinta de presa referitoare la recentele afirmatii ale procurorului general al PICCJ !”, a anuntat Tudorel Toader, via Facebook. Ora la care ministrul va face doritele precizari nu a fost comunicata deocamdata.

Asteptatele precizari in randul opiniei publice vin in contextul in care Lazar a iesit in fata presei decis sa arate corespondenta pe care a purtat-o cu ministrul Justitiei si cu CSM, spunand, intre altele, ca „toate protocoalele incheiate (de Parchetul General-n.n) cu SRI au fost denuntate de parti, fiind lipsite de efecte”. Si ca „se fac niste show-uri care nu fac bine nimanui, nici acestei tari, nici Justitiei, nici Ministerului Public. (…) Am hotarat ca este important sa vedem aceste documente, sa vedem care este adevarul despre manipularea penibila care a aparuit in spatiul public (…) A face pe cineva ignorant, a manipula pe cineva este ofensator la adresa opiniei publice inteligente”.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger