AcasăNewsMinistrul Justitiei ramane fara sprijinul PSD. Unde crede Dancila ca a gresit...

Ministrul Justitiei ramane fara sprijinul PSD. Unde crede Dancila ca a gresit Toader

La finele Comitetului Executiv National in care s-a votat in favoarea retragerii sustinerii politice in Cabinetul dancila pentru ministrul Justitiei, premierul a anuntat ca urmeaza sa discute cu Toader si ca se asteapta ca acesta sa ii prezinte demisia.

„In urma votului si in urma nemultumirilor manifestate de colegi referitor la dl Toader, care au avut in vedere atat blocarea unor acte normative, probleme ridicate de ministri ai Cabinetului, dar si referitor la aspecte ridicate in spatiul public si care nu au fost dublate de o decizie , s-a votat si s-a acceptat demisia dlui Tudorel Toader … demiterea, demiterea. Eu sper sa fie dublata si de demisie. Voi avea o discutie cu dl Toader, in mod normal dansul ar trebui sa-si dea demisia, de aceea am facut si referire la demisie”, a anuntat in prima faza sefa Guvernului.

Raspunzand unei intrebari, Dancila a mentionat aspectele care considera ca i-au atras lui Toader pierderea sustinerii politice care echivaleaza cu plecarea acestuia din Guvern. „In opinia mea, cred ca s-a vorbit foarte mult in spatiul public despre Justitie si cred ca Tudorel Toader a gresit cand a spus ca va face anumite lucruri si nu le-a finalizat”, a sustinut prim-ministrul Dancila.

author avatar
Cristina Stefan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger