Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Justitiei, precizari dupa opinia preliminara a Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, precizari dupa opinia preliminara a Comisiei de la Venetia

Autor:

Punctelor de vedere facute publice inca din cursul zilei precedente, cand s-a aflat opinia premilinara a Comisiei de la Venetia pe marginea modificarilor aduse legilor Justitiei, exprimate atat din partea presedintelui Iohannis, cat si dinspre PSD si PNL se adauga si mentiunile facute de aceasta data sambata de catre Tudorel Toader, oficialul aflat in fruntea Ministerului Justitiei.

 

toader 720x480 Ministrul Justitiei, precizari dupa opinia preliminara a Comisiei de la VenetiaEste vorba, asadar, de o prima reactie publica a ministrului, dupa raportul preliminar in care se formuleaza o serie de recomandari cu privile la proiectele de modificare a legilor Justitiei.

Mesajul postat, sambata, pe pagina de Facebook a ministrului Justitiei suna astfel:

“Simple precizari referitoare la elaborarea legilor justitiei !

Ministerul justitiei a elaborat un proiect de lege pentru modificarea celor trei legi ale justitiei. Concomitent, pe un numar de 18 pagini, ministerul justitiei a elaborat si proiectul de solicitare a opiniei Comisiei de la Venetia.

Pe data de 25 octombrie 2017, in cadrul Comisiei speciale a Parlamentului am prezentat cele doua documente. Ulterior, au fost promovate trei initiative parlamentare de modificare a legilor justitiei, care au fost dezbatute si adoptate”.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!