AcasăNewsMinistrul Justitiei, postari de-o ora. Cui se adreseaza

Ministrul Justitiei, postari de-o ora. Cui se adreseaza

Tudorel Toader, in fruntea Ministerul Justitiei din 23 februarie 2017

Mister in jurul unor postari „de-o ora” ce apar, luni, pe pagina oficiala a ministului Justitiei, de pe o retea de socializare. Se intampla la trei zile de cand presedintele i-a cerut demisia, pe fondul raportului Comisiei de la Venetia.

 

UPDATE 1: A aparut si cel de-al patrulea mesaj cu durata limitata, dupa ce precedentele au fost sterse. De aceasta data este vorba despre o postare despre care opinia publica afla ca va deveni istorie in cursul zilei urmatoare si care face trimitere la o „pauza de documentare”. Iata-l:

„Raspuns
pentru cei care nu pot sa inteleaga mecanismele statului de drept:
……pauza de documentare!
PS: mesajul va fi sters peste o zi !”

UPDATE: La fel cum s-a intamplat si cu primul mesaj, si cel de-al doilea a fost sters. Mai mult, a aparut si a treia postare cu „valabilitate limitata”, de aceasta data cu precizari adresate celor care „nu vor sa priceapa”, cu stricta referire la pensionarea anticipata a magistrarilor.

Iata, integral, postarea cu numarul 3:

„Raspuns
pentru cei care nu vor sa priceapa:
Nu poti sa te declari impotriva pensionarii aniticipate a magistratilor la 20 de ani de activitate, dar si impotriva OUG fara de care solutia legislativa ar fi intrat in vigoare in ziua urmatoare !
PS: Mesajul va fi sters peste o ora !”

–––––––––––––––

Sub forma unor raspunsuri „pentru cei care nu vor sa inteleaga”, cele doua postari – pana la momentul de fata – au aparut rand pe rand pe pagina de Facebook a lui Tudorel Toader. Interesul celor care le-au privit a cazut nu doar pe continutul in sine al mesajelor, cat mai ales pe post scriptum, mai exact pe mentiunea ca postarea va disparea in decurs de o ora de la aparitia pe net.

De altfel, primul mesaj, cel pe care il redam integral in cele ce urmeaza, a si fost sters:

„Raspuns

pentru cei ce nu vor sa inteleaga:

Comisa de la Venetia nu a luat in discutie modificarile survenite prin OUG pentru modificarea legilor justitiei.

Un astfel de aviz ar urma sa fie adoptat la plenara din decembrie 2018 !

PS: mesajul va fi sters peste o ora !”

Cel de-al doilea mesaj care a aparut pe pagina de Facebook a ministrului Justitiei suna astfel:

„Raspuns

pentru cei ce nu vor sa inteleaga:

Un membru titular al Comisiei de la Venetia nu poate sa vorbeasca in numele Guvernului din care, eventual, face parte – in caz contrar, ar participa intr-o dubla calitate !

PS: mesajul va fi sters peste o ora !”.

Ramane de vazut daca si acest mesaj  va primi acelasi „delete”, in circa o jumatate de ora, cand ar urma sa treaca ora de la postare si mai ales daca Tudorel Toader va explica de ce anume a ales sa stearga precizarile cu pricina.

sursa foto: Facebook/Tudorel Toader

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger