AcasăNewsMinistrul Justitiei, postari de-o ora. Cui se adreseaza

Ministrul Justitiei, postari de-o ora. Cui se adreseaza

Tudorel Toader, in fruntea Ministerul Justitiei din 23 februarie 2017

Mister in jurul unor postari „de-o ora” ce apar, luni, pe pagina oficiala a ministului Justitiei, de pe o retea de socializare. Se intampla la trei zile de cand presedintele i-a cerut demisia, pe fondul raportului Comisiei de la Venetia.

 

UPDATE 1: A aparut si cel de-al patrulea mesaj cu durata limitata, dupa ce precedentele au fost sterse. De aceasta data este vorba despre o postare despre care opinia publica afla ca va deveni istorie in cursul zilei urmatoare si care face trimitere la o „pauza de documentare”. Iata-l:

„Raspuns
pentru cei care nu pot sa inteleaga mecanismele statului de drept:
……pauza de documentare!
PS: mesajul va fi sters peste o zi !”

UPDATE: La fel cum s-a intamplat si cu primul mesaj, si cel de-al doilea a fost sters. Mai mult, a aparut si a treia postare cu „valabilitate limitata”, de aceasta data cu precizari adresate celor care „nu vor sa priceapa”, cu stricta referire la pensionarea anticipata a magistrarilor.

Iata, integral, postarea cu numarul 3:

„Raspuns
pentru cei care nu vor sa priceapa:
Nu poti sa te declari impotriva pensionarii aniticipate a magistratilor la 20 de ani de activitate, dar si impotriva OUG fara de care solutia legislativa ar fi intrat in vigoare in ziua urmatoare !
PS: Mesajul va fi sters peste o ora !”

–––––––––––––––

Sub forma unor raspunsuri „pentru cei care nu vor sa inteleaga”, cele doua postari – pana la momentul de fata – au aparut rand pe rand pe pagina de Facebook a lui Tudorel Toader. Interesul celor care le-au privit a cazut nu doar pe continutul in sine al mesajelor, cat mai ales pe post scriptum, mai exact pe mentiunea ca postarea va disparea in decurs de o ora de la aparitia pe net.

De altfel, primul mesaj, cel pe care il redam integral in cele ce urmeaza, a si fost sters:

„Raspuns

pentru cei ce nu vor sa inteleaga:

Comisa de la Venetia nu a luat in discutie modificarile survenite prin OUG pentru modificarea legilor justitiei.

Un astfel de aviz ar urma sa fie adoptat la plenara din decembrie 2018 !

PS: mesajul va fi sters peste o ora !”

Cel de-al doilea mesaj care a aparut pe pagina de Facebook a ministrului Justitiei suna astfel:

„Raspuns

pentru cei ce nu vor sa inteleaga:

Un membru titular al Comisiei de la Venetia nu poate sa vorbeasca in numele Guvernului din care, eventual, face parte – in caz contrar, ar participa intr-o dubla calitate !

PS: mesajul va fi sters peste o ora !”.

Ramane de vazut daca si acest mesaj  va primi acelasi „delete”, in circa o jumatate de ora, cand ar urma sa treaca ora de la postare si mai ales daca Tudorel Toader va explica de ce anume a ales sa stearga precizarile cu pricina.

sursa foto: Facebook/Tudorel Toader

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger