AcasăNewsMinistrul Justitiei merge in Serbia. Cazul Ghita, "inevitabil" sa se discute

Ministrul Justitiei merge in Serbia. Cazul Ghita, „inevitabil” sa se discute

Intrebat in legatura cu recentele afirmatii ale sefului statului la adresa sa, Toader a replicat scurt: "daca v-a spus dansul, eu pot sa-l contrazic pe dumnealui? Presedintele republicii totdeauna cred ca are dreptate, nu?"

Pentru Tudorel Toader saptamana ce vine va incepe cu o discutie cu omologul sau sarb.

Concret, ministrul roman al Justitiei va ajunge la Belgrad, unde va avea cateva intrevereri, cea mai importanta fiind considerata cea cu Nela Kuburovic, in cadrul careia, inca de zilele trecute, Toader spunea ca „inevitabil va fi si subiectul acesta”, si anume cel legat de cazul fostului deputat Sebastian Ghita, in privinta caruia se stie ca autoritatile romane au solicitat extradarea.

De altfel, acelasi oficial guvernamental anunta recent si faptul au fost trimise catre Serbia documente cerute de judecatorii sarbi, in cazul lui Ghita, afaceristul despre care se stie ca se afla pe teritoriul sarb de aproape un an.

Mai mult, intrebari in privinta situatiei fostului deputat au fost adresate de jurnalisti si in contextul vizitei la Bucuresti a presedintelui Vucic. DETALII AICI.

80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger