Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Justitiei, despre o OUG pentru modificarea Codurilor penale: Nu a facut nimeni cu mine o astfel de dezbatere

Ministrul Justitiei, despre o OUG pentru modificarea Codurilor penale: Nu a facut nimeni cu mine o astfel de dezbatere

Autor:

In contextul in care in ultimele zile s-a vehiculat adesea in spatiul public varianta ca s-ar pregati o OUG pentru modificarea Codurilor penale, ministrul Justitiei a primit, luni dimineata, la sosirea la sediul Ministerului Justitiei, intrebari pe acest subiect. 

 

toader Ministrul Justitiei, despre o OUG pentru modificarea Codurilor penale: Nu a facut nimeni cu mine o astfel de dezbatereOficialul guvernamental a subliniat, insa, ca nu a fost in ultimele zile in Capitala si ca nu a fost consultat cu privire la o eventuala Ordonanta de Urgenta pe aceasta tema. “De patru zile, cinci zile eu n-am fost in Bucuresti, am venit aseara (duminica seara-n.n) si voi vedea ce lucrari sunt la MJ. (…) Nu a facut nimeni cu mine o astfel de dezbatere. Daca voi fi solicitat, atunci voi raspunde si fiti de acord ca sa nu dau raspuns la probleme ipotetice”, a punctat Tudorel Toader.

sursa foto: Facebook/Tudorel Toader    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!