Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Justitiei a ajuns, pana la urma, la CSM

Ministrul Justitiei a ajuns, pana la urma, la CSM

Autor:

Chiar daca nu a venit de la inceputul sedintei de plen a Consiliului Superior al Magistraturii, cea in care s-a prezentat raportul de activitate a institutiei pe anul in curs si s-a ales noua conducere, Tudorel Toader a ajuns, pana la urma, miercuri, la CSM.

 

toader 3 720x389 Ministrul Justitiei a ajuns, pana la urma, la CSME drept ca dupa plecarea presedintelui, care criticase absenta ministrului. “La orele 14 trebuie sa fiu la Parlament. Asta voi face”, a declarat Toader pana sa plece de la sediul CSM.

Lipsa lui Tudorel Toader de la sedinta de miercuri fusese criticata de catre seful statului, in cadrul mesajului adresat membrilor Consiliului. “Inteleg ca astazi are alta treaba decat sa va onoreze bilantul”, spusese presedintele cu referire la ministrul Justitiei, care nu ajunsese inca la CSM.


1 Comentariu la Ministrul Justitiei a ajuns, pana la urma, la CSM

  1. Buda'n fundu curtii

    Mai tineti minte cand zicea canalia de Tudorel ca Lazar nu poate ataca in justitie cererea de revocare? Uite ca deja procesul lui Lazar se plimba prin justitie de o luna jumatate deja. Cu asemenea priceputi ca Tudorel se duce tara de rapa


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!