Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul Ilie, cu clarificari la Comisia Juridica. Se considera “complet nevinovat”

Ministrul Ilie, cu clarificari la Comisia Juridica. Se considera “complet nevinovat”

Autor:

Se parcurg pasii impusi de trimiterea catre Senat, dinspre DNA, a solicitarii formulate pe numele actualului ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, membru in Camera Superioara a Legislativului.

 

Viorel Ilie 588x500 Ministrul Ilie, cu clarificari la Comisia Juridica. Se considera complet nevinovatViorel Ilie a fost, miercuri, la Senat, pentru a-si spune punctul de vedere in fata membrilor Comisiei Juridice, care au de dat un aviz si de redactat un raport in privinta cererii DNA, mai exact a avizului solicitat de procurori, luna trecuta, pentru inceperea urmaririi penale a ministrului, suspectat de instigare la folosirea de informatii nedestinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizare la aceste informatii, in privinta organizarii unui concurs de ocupare a unor functii la institutia condusa de catre Viorel Ilie.

Dupa ce a iesit de la Comisie, ministrul membru ALDE a facut cateva precizari si in fata presei. “Am o experienta neplacuta, printr-un comunicat pe care l-am dat tocmai incercand sa clarific lucrurile. Asta am cerut si astazi – sa clarific aceste cateva lucruri din dosar. (…) Sunt complet nevinovat”, a sustinut Ilie.

sursa foto: desteptarea.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!