AcasăNewsMinistrul Ilie, cu clarificari la Comisia Juridica. Se considera "complet nevinovat"

Ministrul Ilie, cu clarificari la Comisia Juridica. Se considera „complet nevinovat”

Se parcurg pasii impusi de trimiterea catre Senat, dinspre DNA, a solicitarii formulate pe numele actualului ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, membru in Camera Superioara a Legislativului.

Viorel Ilie a fost, miercuri, la Senat, pentru a-si spune punctul de vedere in fata membrilor Comisiei Juridice, care au de dat un aviz si de redactat un raport in privinta cererii DNA, mai exact a avizului solicitat de procurori, luna trecuta, pentru inceperea urmaririi penale a ministrului, suspectat de instigare la folosirea de informatii nedestinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizare la aceste informatii, in privinta organizarii unui concurs de ocupare a unor functii la institutia condusa de catre Viorel Ilie.

Dupa ce a iesit de la Comisie, ministrul membru ALDE a facut cateva precizari si in fata presei. „Am o experienta neplacuta, printr-un comunicat pe care l-am dat tocmai incercand sa clarific lucrurile. Asta am cerut si astazi – sa clarific aceste cateva lucruri din dosar. (…) Sunt complet nevinovat”, a sustinut Ilie.

sursa foto: desteptarea.ro

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger