AcasăNewsMinistrul Fondurilor Europene si-a anuntat demisia

Ministrul Fondurilor Europene si-a anuntat demisia

In timp ce social-democratii se pregatesc sa dea o forma structurii noului Executiv, cel ce va fi condus de Viorica Dancila, s-a aflat ca Marius Nica si-a anuntat plecarea din functia de ministru delegat al Fondurilor Europene.

Hotararea luata de Nica a fost facuta publica vineri dupa-amiaza. „Decizia demisiei a fost luata avand in vedere contextul actual si va fi efectiva incepand cu data de 22 ianuarie, pentru a nu perturba obligatiile oficiale implicate de vizita in Romania, saptamana aceasta, a unei delegatii a Comisiei Europene”, se mentioneaza intr-un comunicat emis din directia institutiei in fruntea caruia s-a aflat Marius Nica vreme de trei luni, fiind numit dupa plecarea Rovanei Plumb.

De altfel, Nica – despre care se stie deja ca si-a manifestat public sustinerea pentru fostul premier, inainte ca Tudose sa afle ca a ramas fara sprijinul politic al partidului sau, in Comitetul executiv de la inceputul saptamanii – nu a fost prezent nici la sedinta Guvernului de zilele trecute, cea condusa de prim-ministrul interimar Fifor.

sursa foto: fonduri-ue.ro

author avatar
Cristina Stefan
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger