AcasăNewsMinistrul Finantelor: e o propunere de buget revolutionara/ Cand ar putea fi...

Ministrul Finantelor: e o propunere de buget revolutionara/ Cand ar putea fi aprobat proiectul in Guvern

Proiectul de buget pe anul in curs, facut public joi seara, va ajunge saptamana viitoare pe masa Executivului, in vederea aprobarii.

Mai exact, se intentioneaza ca acest lucru sa se intample marti, in cursul aceleiasi zile urmand ca proiectul in cauza sa ia drumul Parlamentului. Un anunt in acest sens a facut chiar ministrul Finantelor, sambata, la Digi 24. „Temerile inteleg ca exista, dar sunt nejustificate. Daca (..) punem prea mult, de ce punem prea mult. Daca punem prea putin, la fel, de ce punem prea putin. Este o propunere de buget – spun eu- revolutionara, este (…) o alocare financiara care sprijina foarte mult (…) sectoare precum Sanatatea si Educatia”, a explicat, intre altele, Eugen Teodorovici.

125 afisari

4 COMENTARII

  1. Ăsta zice, într-un mod ceva mai „discret” că pune deficitul bugetar pe la sănătate și educație sau că bugetul pune în evidență deficitele de la sănătate și educație ? De unde opinați că ar trebui să completeze ministrul bugetul , pentru a nu mai prognoza deficite ?

  2. Ăsta zice, într-un mod ceva mai „discret”, că pune deficitul bugetar pe la sănătate și educație sau că bugetul pune în evidență deficitele de la sănătate și educație ? De unde opinați că ar trebui să completeze ministrul bugetul , pentru a nu mai prognoza deficite ?

  3. Apreciați că ministrii ar trebui să prezinte evaluări prin care să se constate cum au evoluat domeniile economico-sociale considerate prioritare ,finanțate fiind prin „realizarea” de deficite bugetare ?

  4. Opinați că ar putea exista și posibilitatea ca medicul Străinu Cercel să fi solicitat un buget mai mare pentru apă și săpun , la Ministerul Sănătății ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger