AcasăNewsMinistrul Fifor, in vizita la militarii romani aflati in Afganistan

Ministrul Fifor, in vizita la militarii romani aflati in Afganistan

Departe de casa fiind, de Sarbatori, militarii romani aflati in misiune in Afganistan au avut surpriza sa primeasca o vizita din Romania.

Ministrul Apararii si seful Statului Major al Apararii au mers sa ii vada si sa stea de vorba cu ei. Si cum mai sunt doar cateva zile pana la trecerea in 2018, Fifor si generalul Ciuca au discutat cu militarii romani aflati in Afganistan inclusiv despre planurile Armatei pentru anul ce sta sa vina.

Totodata, din cate au mai anuntat vineri reprezentantii MApN, via Facebook, delegatia autohtona a avut si mai multe intalniri oficiale, precum si discutii cu comandantul Comandamentului Componentei NATO de Operatii Speciale din Afganistan. Si anume s-a anuntat ca au fost intrevederi „cu generalul-locotenent Richard Cripwell, loctiitorul comandantului misiunii Resolute Support, cu generalul de brigada John W. Lathrop, comandantul Comandamentului de Instruire, Consiliere si Asistenta din regiunea de Sud (TAAC-South), si o videoconferinta cu generalul-maior James B. Linder, comandantul Comandamentului Componentei NATO de Operatii Speciale din Afganistan (NSOCC-A)”.

sursa foto: Facebook/MApN

527 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger