AcasăNewsMinistrul de Interne s-a dus in control la Permise

Ministrul de Interne s-a dus in control la Permise

Au mai fost cozi, insa nu la fel de mari ca zilele trecute, cand s-au decis mai multe masuri tocmai pentru ca oamenii care au nevoie sa-si inmatriculeze masina sau sa-si schimbe permisul.

Chiar daca s-a anuntat inca de la finele saptamanii trecute ca, incepand cu ziua de 28 noiembrie, se va prelungi programul, se vor suplimenta cadrele prezente la ghisee, dar mai ales ca se va pune in functiune programul de rezervari online care sa faca uitate cozile interminabile aparute la Permise si Inmatriculari Pipera, tot au existat oameni care s-au prezentat inca din timpul noptii la sediul institutiei.

A constatat-o si ministrul de Interne, care luni dimienata a tinut sa vina sa vada cu ochii sai cum anume au fost aplicate dispozitiile anuntate inca de vineri, si anume inceperea programului la ora 7 si un numar mai mare de ghisee deschise pana la ora 21. „La etaj am vazut ca mai sunt ceva cozi la Permise, mai mari decat m-as fi asteptat. Voiam sa vad, in primul rand, daca toate ghiseele sunt (…) deschise si asta este deja un lucru foarte bun”, a concluzionat Dragos Tudorache, la finele controlului inopinat de la Pipera.

260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger