Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul de Interne s-a dus in control la Permise

Ministrul de Interne s-a dus in control la Permise

Autor:

Au mai fost cozi, insa nu la fel de mari ca zilele trecute, cand s-au decis mai multe masuri tocmai pentru ca oamenii care au nevoie sa-si inmatriculeze masina sau sa-si schimbe permisul.

 

ministru Ministrul de Interne s a dus in control la PermiseChiar daca s-a anuntat inca de la finele saptamanii trecute ca, incepand cu ziua de 28 noiembrie, se va prelungi programul, se vor suplimenta cadrele prezente la ghisee, dar mai ales ca se va pune in functiune programul de rezervari online care sa faca uitate cozile interminabile aparute la Permise si Inmatriculari Pipera, tot au existat oameni care s-au prezentat inca din timpul noptii la sediul institutiei.

A constatat-o si ministrul de Interne, care luni dimienata a tinut sa vina sa vada cu ochii sai cum anume au fost aplicate dispozitiile anuntate inca de vineri, si anume inceperea programului la ora 7 si un numar mai mare de ghisee deschise pana la ora 21. “La etaj am vazut ca mai sunt ceva cozi la Permise, mai mari decat m-as fi asteptat. Voiam sa vad, in primul rand, daca toate ghiseele sunt (…) deschise si asta este deja un lucru foarte bun”, a concluzionat Dragos Tudorache, la finele controlului inopinat de la Pipera.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!