Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul de Interne, la bilantul IGPR: Trebuie sa comunicam mai eficient intre noi si mai mult cu cetatenii

Ministrul de Interne, la bilantul IGPR: Trebuie sa comunicam mai eficient intre noi si mai mult cu cetatenii

Autor:

Carmen Dan s-a aflat, alaturi de premierul Dancila, dar si de noul sef al Politiei Romane, chestorul principal Catalin Ionita, la sedinta la care s-a prezentat bilantul activitatii Inspectoratului General al Politiei Romane pe anul trecut.

 

la bilantul IGPR 350x234 Ministrul de Interne, la bilantul IGPR: Trebuie sa comunicam mai eficient intre noi si mai mult cu cetateniiIn discursul pe care l-a sustinut la acest eveniment, Carmen Dan a subliniat, din start, un aspect important – “daca nu avem curajul sa ne facem aceasta evaluare corect, inseamna ca ne amagim singuri”. “Personal, in anul pe care l-am parcurs, am constatat de prea multe ori un anumit conservatorism manifestat sub forma lipsei de comunicare, ascunderea unor evidente sau atitudini nefiresti fata de cetateni. Cu toate greutatile si provocarile cu care se confrunta Politia Romana, aceasta trebuie sa fie si sa ramana un reper de siguranta si incredere. (…) Este nedrept ca greselile unora sa puna o pata pe intreaga institutie. Iar acest tip de abordare generalista nu poate fi niciodata corecta”, a transmis, printre altele, sefa MAI.

Nu a fost singura situatie in care ministrul a pus accent, la acest bilant, pe aspectul – si importanta – comunicarii. “Trebuie sa comunicam mai eficient intre noi si mult mai mult cu cetatenii si comunitatea, pentru ca, inainte de orice, serviciul politienesc este un serviciu public. Acest ultim aspect a fost de multe ori ignorat, pentru ca ne-am gandit numai la noi, fara a ne uita care sunt asteptarile cetatenilor”, a subliniat Carmen Dan.

sursa foto: facebook.com/ministeruldeinterne    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!