AcasăDezvaluiriAncheteMinistrul de Interne, INTERCEPTAT CU MANDAT pe Legea sigurantei nationale!

Ministrul de Interne, INTERCEPTAT CU MANDAT pe Legea sigurantei nationale!

„Viesparul” de la Interne face din nou victime. De aceasta data i-a venit randul chiar ministrului Radu Stroe sa fie prelucrat informational de catre baietii din Servicii. Care le dau inca o data o mana de ajutor generalilor care conduc din umbra intreg sistemul.

Serviciile au pus geana pe Radu Stroe

Ce-i drept, nu mai este de mult o surpriza faptul ca demnitarii statului roman sunt filati discret.

Oare s-o fi rupt lantul de iubire dintre Anghel Andreescu (foto) si ministrul de Interne

Dar, de aceasta data, vorbim de un caz fara precedent, care reprezinta un serios avertisment pentru toti membrii Guvernului : convorbirile ministrului de Interne sunt interceptate pe baza unui mandat secret, obtinut prin deja traditionala invocare a articolelor privind vulnerabilitatea „obiectivului” la Legea sigurantei nationale!

Habar nu are!

Asa cum cei aflati in pragul inecului se agata si de un pai in zbaterea lor neputincioasa, la fel si demnitarii apeleaza la tot felul de solutii puerile pentru a scapa din ghearele celor care le monitorizeaza convorbirile. Astfel ca multi dintre ei s-au dotat, pe bani grei, cu tot felul de aparate de bruiaj portabile, care s-au dovedit insa neputincioase in fata tehnicii tot mai performante a celor de la filaj. Altii au insa cu totul alte strategii de a  le da cu flit celor din Servicii. Este si cazul lui Radu Stroe, cel care tine mereu deschisa usa biroului sau, pentru a demonstra transparenta totala a convorbirilor oficiale sau particulare pe care le are. Ceea ce insa nu stie ministrul de Interne este ca „deschiderea” sa nu i-a convins deloc pe cei care il au in vizor. Si care au reusit sa obtina, dupa cum sustin sursele noastre, chiar un mandat judecatoresc de interceptare a convorbirilor sale!

Fereste-ma, Doamne, de prieteni!

Desi, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, Radu Stroe se tot lauda ca din toamna il va inlocui pe George Maior, se pare ca punerea sa sub monitorizare nu i se trage de la SRI, chiar daca baietii din Padurea Baneasa ar privi cu incantare cum isi frange actualul ministru de Interne viitorul politic. Ma mult chiar, responsabil de intrarea lui Stroe in sarabanda ascultatilor ar putea fi chiar unul dintre cei mai apropiati colaboratori si prieteni ai sai. Acelasi care l-a si impins sa braveze cu preluarea sefiei SRI. Mai ales ca pe holurile ministerului se vorbeste insistent in ultima vreme de colaborarea tot mai stransa dintre secretarul de stat Anghel Andreescu si seful DGIPI, Gelu Oltean.

author avatar
Catalin Tache
3.125 afisari

2 COMENTARII

  1. bine spus…..”VIESPARUL”….de la interne,de altfel deocandata doar d-l chestor Andreescu ,mai are legatura cu politia si vreo cativa chestori …in rest doar..”preferati politici”…rezolvarea ar putea veni ..din zona reactivarii unor adevarati profesionisti ,cadre de mare probitate morala,din pacate refuzati sau ..abil ocoliti ..inclusiv de actuala putere care a castigat alegerile sub lozinci care faceau trimitere la distrugerea structurilor golanesti create de derbedeii portocalii..cat despre S.R.I..jucati-va voi mult cu rabdarea romanilor….dupa Ceausescu veti merge ..sigur ,mai ales la cate golaneli si hotii aveti la activ….aroganta si banditismul organizational coordonat de golanii si kiritele din politica va vor ajunge ..oriunde veti fi…PENTRU CA TREBUIE SA PLATITI PENTRU BANDITISMUL INSTAURAT CU SPRIJINUL VOSTRU EXCLUSIV..IAR LISTA ESTE DESTUL DE MARE….PUNETI-VA CAT MAI AVETI TIMP LA ADAPOST ,MERGETI CU GOLANUL DE LA COTROCENI ..la „inaltele porti”..in Romania cu siguranta veti fi tinte DE NEIERTAT ..la cate date ati ascuns ,la cate hotii ati acoperit….la cate averi si conturi ati strans…VOI SUNTETI ALATURI DE POLITICIENI mafioti ADEVARATA CRIMA ORGANIZATA IMPOTRIVA Romaniei si a romanilor….

  2. Conducatorii MAI sunt ori IMPOSTORI ori TRADATORI de tara si neam, ori MAFIOTI ori PUSCARIABILI insa toti sunt fara ONOARE si CARACTER.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger