AcasăNewsMinistrul de Interne ii raspunde sefei DNA: Adresa, expediata cu posta militara

Ministrul de Interne ii raspunde sefei DNA: Adresa, expediata cu posta militara

Odata ce Laura Kovesi a declarat, seara trecuta, ca pana la conferinta de presa, nu primise „niciun fel de solicitare oficiala” cu privire la cei doi ofiteri de politie judiciara despre care MAI-ul anuntase in cursul zilei de miercuri ca s-a cerut revocarea detasarii la Directie Nationala Anticoruptie, Carmen Dan i-a raspuns, public, joi dimineata, sefei DNA.

„Acea adresa a fost scrisa, datata cu data de 13 (februarie-n.r) (…) si a fost expediata catre DNA cu posta militara. (…) Ca nu a primit-o doamna procuror-sef, as prefera sa nu comentez. (…) Haideti sa vedem ce decide DNA, referitor la solicitarea pe care MAI a transmis-o. (…) Am solicitat analizarea revocarii, initierii demersurilor de revocare a celor doi politisti, pentru ca aspectele facute publice mi s-au parut de o gravitate foarte mare si necesar a fi verificate”, a transmis, joi, ministrul de Interne.

Este vorba despre solicitarile formulate, pe fondul aparititiilor inregistrarilor la TV, in cazul a doi comisari sefi de politie detasati la DNA.”Avand in vedere aspectele aparute in spatiul public, ministrul afacerilor interne a solicitat procurorului sef DNA revocarea detasarii din functie a celor doi politisti care apar in inregistrarile care privesc activitatea DNA – Serviciul Teritorial Prahova. Este vorba de comisarul sef de politie Iordache Mihai si comisarul sef de politie Florea Gabriela”, transmiteau, miercuri, oficialii MAI, intr-un scurt comunicat.

327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger