Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ministrul de Interne, despre cazul de la Arestul central: Este inacceptabil

Ministrul de Interne, despre cazul de la Arestul central: Este inacceptabil

Autor:

Cazul femeii despre care s-a aflat a fost eliberata din arest preventiv cu o intarziere de cateva zile -ancheta de care se ocupa deja un procuror, avand in vedere ca  fost deschis dosar penal -e si in atentia sefei Ministerului de Interne.

 

carmen dan 433x500 Ministrul de Interne, despre cazul de la Arestul central: Este inacceptabil“Din momentul in care am primit acesta informatie, am solicitat clarificarea rapida a aspectelor care au condus la aceasta situatie. Este un dosar penal, s-a sesizat Parchetul si, bineinteles, cei responsabili vor raspunde. Din punctul nostru de vedere, este inacceptabil sa nu se puna in executare astfel de decizii”, a subliniat Carmen Dan, in cursul zilei de marti.

De altfel despre aceste verificari interne la nivelul Politiei Capitalei se aflase inca de orele trecute, cand la urechile opiniei publice ajunsese cazul unei femei arestate preventiv, in cazul careia instanta dispusese vineri plasarea sub control judiciar, insa aceasta ar fi parasit arestul abia luni.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!