AcasăNewsMinistrul de Interne anunta masuri dure in cazul incidentului din Centrul Vechi

Ministrul de Interne anunta masuri dure in cazul incidentului din Centrul Vechi

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a cazut, joi seara, victima unei ambuscade produse in Centrul Vechi al Capitalei, iar Radu Stroe, ministrul de Interne, a anuntat ca vor fi luate masuri dure.

Stroe a precizat, deja, ca s-au facut audieri toata noaptea, existand in acest moment un grup de 8 suspecti si alte aproximativ 40 de persoane banuite ca ar fi asistat, ca martori, la incident.

Audierile vor continua vineri, ministrul de Interne anuntand ca „se stie deja cine a aruncat cu sacul cu bani in masina ministrului Culturii, il vom prinde”. De asemenea, Stroe anunta ca vinovatii vor fi pedepsiti pe masura, riscand chiar ani grei de inchisoare.

Conform Romania TV, joi seara, Daniel Barbu a fost invitat sa participe la un eveniment in centrul Capitalei. Zeci de manifestanti impotriva proiectului Rosia Montana au inceput sa desfasoare pancarte si bannere, au aruncat cu bancnote false in ministru si i-au solicitat demisia pentru ca a avizat proiectul Rosia Montana.

Disputa a continuat in afara localului in care fusese invitat Daniel Barbu. Protestatarii l-au acuzat pe ministrul Culturii ca a luat bani pentru a oferi un aviz pozitiv si i-au vandalizat masina.

sursa foto: Facebook/Rezistenta Urbana

author avatar
Cristi Ionita
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger