AcasăNewsMinistrul de Finante: "Cei de la FMI vor sa avem un deficit...

Ministrul de Finante: „Cei de la FMI vor sa avem un deficit de maxim 1,5%”

O delegatie a Fondului Monetar International se afla in Romania si participa la discutii cu reprezentantii mai multor institutii.

Marti, cei de la FMI s-au intalnit cu reprezentantii Ministerului de Finante, inclusiv cu ministrul Eugen Teodorovici.

S-a vorbit in primul rand despre bugetul pe anul viitor, iar ministrul Eugen Teodorovici a anuntat ca „dansii recomanda un deficit mai scazut. Trebuie sa facem tot ce tine de noi, dar totusi sa tina cont de cat de repede trebuie sa acoperim nevoile de investitii. Dansii vor undeva 1,5% un deficit pentru anul 2016”.

Cei de la FMI vor purta discutii si cu premierul Victor Ponta, care a anuntat ca „la finalul vizitei celor de la FMI va trebui sa fac un fel de raport tehnic pe care sa-l prezint intai Coalitiei, iar dupa aceea sa-l discut, evident, cu toate fortele politice si cu presedintele tarii si sa luam o decizie politica”.

author avatar
Cristi Ionita
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger