AcasăNewsSurse: Borbely, gata sa demisioneze daca Ungureanu ii cere la discutiile de...

Surse: Borbely, gata sa demisioneze daca Ungureanu ii cere la discutiile de la Palatul Victoria

UPDATE Laszlo Borbely este pregatit sa demisioneze din postul de ministru al Mediului in cazul in care premierul ii va solicita imperativ sa recurga la un astfel de gest in urma acuzatiilor DNA, aceasta fiind intentia cu care a venit la sediul Guvernului, au declarat surse oficiale citate de Mediafax.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a ajuns joi dimineata la sediul Guvernului, pentru a discuta cu premierul Mihai Razvan Ungureanu despre acuzatiile DNA formulate la adresa membrului Executivului.

Intalnirea ar fi trebuit sa aiba loc miercuri seara, la Palatul Victoria. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, anuntase ca premierul Mihai Razvan Ungureanu l-a convocat pe ministrul Mediului pentru o discutie privind acuzatiile DNA, potrivit Mediafax. Intrevederea nu a mai avut loc, pentru ca Borbely a ajuns in Capitala, de la Cluj-Napoca – unde a avut o intalnire cu liderul UDMR, Kelemen Hunor – la o ora tarzie.

DNA a sesizat, miercuri, procurorul general sa solicite Camerei Deputaţilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii de urmarire penale fata de Borbely Laszlo, deputat si ministru al Mediului, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si fals in declaratiile de avere, in forma continuata.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger