AcasăNewsMinistrul Badalau: "Avem aur foarte mult (...) ne facem inele, ghiuluri"

Ministrul Badalau: „Avem aur foarte mult (…) ne facem inele, ghiuluri”

Vorbind intr-o emisiune de la televiziunea publica despre resursele Romaniei, ministrul Economiei a tras o concluzie cu care si-a asigurat din plin atentia opiniei publice.

Niculae Badalau a inceput prin a spune, miercuri seara,  ca „avem aur foarte mult”. Intrebat de moderator in secunda urmatoare „ce facem cu el”, in sensul de cum e exploatat pretiosul metal, social-democratul a dat un raspuns neasteptat: „il vindem, il ia Banca Nationala, ne facem inele, ghiuluri”.

author avatar
Cristina Stefan
305 afisari

5 COMENTARII

  1. Acest ministru incult tehnic, nu tine cont ca inchiderea minelor s-a facut in decurs de 5(cinci ) ani . Acum vrea sa redeschida minele de aur , in cateva luni ??? Cu ce mineri ??? Cu ce utilaje ??? De unde poanson ca sa poti iesi pe piata libera ??? Nu cumva Statul Roman va suporta redeschiderea , iar strainul asociat dar cu poanson , va profita de tot profitul deoarece are poanson. Un mare TUN dat Romaniei!!! Care va fi metoda de exploatare ??? Incepe iar circul cu CIANURA ??? Unde sunt hartile privind rezervele ramase neexploatate ??? Le-a dat gratis Frank Timis ??? Cineva a declarat rezervele de aur din subteran , ca fiind epuizate , daca s-au gasit noi rezerve , cei ce au declarat epuizarea rezervelor vor fi declarati tradatori ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger