AcasăNewsMinistrul Apararii, reactie emotionanta dupa decesul lui Dumitru Farcas

Ministrul Apararii, reactie emotionanta dupa decesul lui Dumitru Farcas

Neagra veste a plecarii dintre cei vii a renumitului taragotist a fost primita cu mare durere in randul celor care l-au cunoscut pe Dumitru Farcas. Si cu surprindere, avand in vedere ca nu stiau sa fi avut probleme medicale grave.

Informatia a adus tristete in randul cantaretulor de muzica populara, dar si al romanilor care l-au ascultat pe Dumitru Farcas, de-a lungul anilor, interpretand melodii atat de frumoase, la taragot.

Printre cei care au ales sa isi exprime public regretul fata de plecarea din aceasta lume a artistului se numara si ministrul Apararii, Mihai Fifor. Oficialul guvernamental a transmis, via Faceboook, un mesaj incarcat de emotie si de vorba frumoase despre cel care a fost „maestrul Dumitru Farcas, nea Mitru”. „Un maramuresean cumsecade, cu suflet bland, care si-a iubit pana la patima Tara si Neamul, Dumitru Farcas si-a adus o contributie majora la dezvoltarea muzicii populare autentice romanesti, in calitate de interpret, dar si de lider al unor ansambluri artistice, indrumand, cu migala si pasiune, generatii de instrumentisti si interpreti de mare valoare”, scrie, intre altele, social-democratul aflat in fruntea MApN.

sursa foto: Facebook/Mihai Fifor

author avatar
Cristina Stefan
317 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger