AcasăNewsMinistrul Apararii: "Cristian Topescu a parasit stadionul vietii. Un om memorabil"

Ministrul Apararii: „Cristian Topescu a parasit stadionul vietii. Un om memorabil”

Printre primii demnitari care au reactionat la trista veste a plecarii din aceasta lume a unuia dintre cei mai apreciati comentatori sportivi ai Romaniei, Cristian Topescu, a fost ministrul Apararii, Mihai Fifor.

In dupa-amiaza zilei in care apreciatul comentator sportiv Cristian Topescu s-a stins, social-democratul aflat in fruntea MApN a postat un mesaj pe Facebook, in care evoca personalitatea celui disparut si momente de referinta pentru sportul romanesc ce au ajuns in casele romanilor insotite de comentariul sau. „Cristian Topescu a parasit stadionul vietii. Un om memorabil, cu o familie frumoasa si un adevarat profesionist. Nu putem uita comentariile sale la evolutia Nadiei Comaneci la Jocurile Olimpice de la Montreal 1976, finalele de Cupa Davis intre Romania si SUA, titlurile olimpice ale lui Ivan Patzaichin la Moscova in 1980 si multe alte momente exceptionale din istoria sportului romanesc. General de brigada in rezerva, a fost tot timpul alaturi de Armata Romaniei, devotat tarii sale”, a transmis Mihai Fifor.

Cristian Topescu avea 81 de ani

Cristian Topescu, comentatorul sportiv al carui nume este cunoscut de romanii de toate varstele, a murit marti dupa-amiaza, la cateva zile dupa ce fusese adus la Spitalul Elias din Capitala.

sursa foto: facebook.com/mfifor

author avatar
Cristina Stefan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger