AcasăNewsMinistrul Apararii, anunt despre plata pentru primul sistem de rachete Patriot

Ministrul Apararii, anunt despre plata pentru primul sistem de rachete Patriot

Dupa ce a fost, in prima parte a zilei de joi, la Parlament, pentru a sustine in fata reprezentantilor Comisiilor reunite pentru Buget-Finante bugetul pentru anul viitor, Mihai Fifor a anuntat ca tot in cursul acestei zile s-a facut un nou pas in privinta achizitiei unui prim sistem de rachete Patriot.

„Ziua de astazi are dubla importanta, am efectuat plata pentru primul sistem de rachete Patriot, un pas semnificativ pentru militari dar si pentru sistemul national de securitate”, a transmis Mihai Fifot pe contul oficial de Facebook.

101 afisari

1 COMENTARIU

  1. Aceste achizitii nu au nici o valoare,atat timp cat suntem ocupati si transformati de vreo 28 de ani in colonie.Cand vor veni vremuri si mai tulburi,marile puteri planetare isi vor da mana pe sub mese si vor hotara,fara conflicte militare,impartirea zonelor,coloniilor,de influenta,cum a fost la Malta,Yalta si mai inainte.Iar noi,foarte dezbinati,lasi,cu multi tradatori cumparati si usor manipulati,vom ramane cu ochii in soare si cu posteriorul cam fara acoperire.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger